Maalausretriitti Upilassa 27.2-1.3.2015

IMG_9927Hiljaisuudessa maalaaminen-mahtava kokemus! Kaikki värit ja muut materiaalit käytettävissä kaksi vuorokautta ilman rajoituksia. Kuunnella omia ajatuksiaan, pysähtyä arjen kiireiltä ja nauttia valmiista ruuasta ja levosta. Upilan Maalausretriitti sisälsi  perinteisen päivärytmin rukoushetkineen ja muun ajan sai käyttää haluamallaan tavalla. Moni kävi ulkoilemassa, otti päiväunia ja luonnollisesti maalasi. Mitään aikaisempia taitoja maalaamiseen  ei tarvinnut, vain halua kokeilla ja ihmetellä värien maailmaa. Retriitin aikana oli mahdollisuus myös katsoa maalauksia yhdessä minun kanssa henkilökohtaisella tapaamisella. Tapaamisilla tutkittiin kuvien viestejä ja mietittiin niiden yhteyttä arkeen.  Kaikille maalaukset kertoivat merkittäviä asioita. Sen mahdollisti retriitissä rauhassa pysähtyminen, jolloin asioille oli tilaa nousta esiin ja tulla kuvan kautta näkyväksi.

 

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s