IDEOITA KÄDENTAITOIHIN-HAUSKAA JA HALPAA KIERRÄTYSMATERIAALEISTA!

Pidin Päijät-Hämeen kesäyliopistossa  päivän koulutuksen käden taitoihin. Ryhmä oli innokas saamaan ideoita sekä omalle työpaikalle että omaan luovaan työskentelyyn. Päivän aikana kävimme läpi mm. liisterimaalauksen, betonityöt, muovien silityksen, huovutuksen, kalannahan käytön ja paperimassatyöt.  Paljon oli myös nippelitietoa kaikesta mahdollisesta eli päivän anti oli erittäin inspiroiva myös saatujen palautteiden mukaan. Erityistä kiitosta kurssilaisesta antoivat kierrätysmateriaalien käytöstä, mikä on tietysti tänä päivänä tiukkojen määrärahojen takia hyvin käytännöllistä tietoa. Kuvassa tehdään liisterimaalausta eli lehdistä revittyjä väripapereita liisteröidään alustaan kiinni.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s